För engångskull

Ja nu tänker jag faktiskt ladda upp bilder på håret. Har sagt många gånger förut att jag ska ladda upp bilder, men det har som aldrig blivit av.

ENJOY!


God morgon världen!

Har verkligen sovit länge idag, kändes faktiskt jävligt skönt att få sova ut.
Och nu är det sista dagen jag får göra det innan nästa vecka.
Ska väl göra mig lite kaffe och hoppa i duschen så man kanske blir lite piggare. Känner mig lite som lite av en zombie.

Älskar dig, Jonas! <3

Ny frizzad

Har nyss varit och klippt mig och nu sitter jag med en färg i håret. Ganska kul att pröva på nå nytt också :)
Väldigt skönt att blivit av med skatboet som såg ut som skit. Nu gäller det bara att vänja sig vid att ha relativt kort.

Är ledig idag och imorgon, sen blir det jobb hela helgen och tjäna stora dollar ;)
Vet inte annars vad man ska göra ikwell, och vad ska jag göra till middag!?

Slänger nog in någon bild sen hur det vart!

Älskar dig, Jonas! ♥

Jobb

Ska börja göra mig klar för att kila på jobbet. Har en lång och seg dag idag, men tur som de är så syns det på kontot sen. Orkar inte skriva mer...

Kvällis.

Har just fått i mig lite kvällsfika, vilket bestod av te och skorpor. Så galet gott det är!
Ska väl börja slänga mig i säng snart så jag orkar upp imorgon. Är faktiskt ganska trött nu ändå med tanke på att jag varit uppe sen 05:30 i morse :)

Har även varit så modig att jag vågat införskaffa mig en blå/grön ögonskugga som jag tyckte var riktigt läcker, roligt med lite nytt ibland också :) Köpte även ett par nya glajjer med tanke på att mina vart kvar hos Jennie under kf.

Time to sleep.

Älskar dig, Jonas! <3

Bacardi Breezer

Sitter och dricker en sån just nu, och det smakar faktiskt riktigt gott :) Har varit ute och hjälpt hjärtat med att koppla in ljudet i Corvetten, dock satt jag väl mästadels och tittade på :) hihi..

Nu ska jag nog slänga på mig lite kläder och bli som folk.

Älskar dig, Jonas! <3

Att gå ut

Kanske skulle ta och slänga på mig nå kläder och kila ut med hunden. Är ledig idag och hela veckan, känns faktiskt riktigt skönt! Har sovit länge idag, och det behövdes verkligen. Blir väl att fara till Piteå en sväng idag när Jonas har slutat. Får väl se om man kanske hinner fara förbi i norrfjärden och våldgästa en snabbis :)

Lite frulle sen ut!

Älskar dig, Jonas! <3



Tur och retur

Har varit till Skellefteå en sväng och handlat lite grann så vi ska överleva denna månad. Nu ska jag snart sätta igång och baka lite muffins hade jag tänkt mig. Fast jag känner mig ganska slö och trött, så det hade varit skönt att lägga sig så man är utvilad imorgon när det är dags för jobb. Skönt att få vara ledig idag iallafall :) Sen blir de jobb imorgon och måndag. Känns riktigt skönt, ångrar då inte för 5 öre att jag sökte dit :)

Har för övrigt varit en riktigt bra semester. Har hunnit vara en vecka i Grundfors och en vecka hemma i byn. Blir väl att slänga in nå bilder här senare för just nu orkar jag icket.

Älskar dig, Jonas!