Världens sötaste pojkvän!

Ja jag tror faktiskt att jag har det. Ligger i sängen nu och kan inte sova, fast Jonas har somnat för ganska längesen. Men iallafall, jag legade och höll om han och skulle vända mig bort. Då känner jag hur täcket försvinner, trodde han bara skulle ta lite som han annars brukar göra, men nej han tog allt och satte de mellan benen tillsammans med hans eget täcke och höll fast det. Så jag tänkte fråga lite snällt om jag får tillbaka det: "Älskling" "mmm" "skulle jag kunna få tillbaka mitt täcke?" "mmm" tror ni jag fick tillbaka det? Haha, nej. Så jag fick slita som ett djur för att få hans täcke. Lite söt ändå :) Imorgon blir de att fara vill veterinären med nova och vaccinera henne. Ska bli kul att se hur de går. Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp. Älskar dig, Jonas! <3

Måndag

Sitter nu och väntar på att kaffet ska bli klart. Har gjort lite faser och plockat ur diskmaskinen så lite nytta har man ju gjort. Snart kommer Anna och då blire ut på samhället och kolla skor + köpa färg och fortsätta måla skåpet i köket. Tror de kommer bli riktigt snyggt när den är klar ;)

Varit lite öl i lördags även fast vi sa att vi inte skulle dricka i helgen, men så kan de gå ibland.
Hoppas även att jag får sålt mina skor på tradera, för jag behöver verkligen pengar nu.
http://www.tradera.com/NYA-Svarta-mocca-pumps-fran-Scorett--auktion_340306_113355988

Älskar dig, Jonas! <3

Rubrik?

Har nyss varit och följt Christian till bussen. Tänkte att de var lika eftersom att lill hunden också måste få en liten promenad. För övrigt är det väldigt varmt ute idag, så de är rätt skönt att de blåser lite också. Nu bara vänta på att solen kommer till våran balkongsida så man kan gå ut och steka ;)

Var och käkade på Frasses med Anna här tidigare, sen tog vi nå varv på samhället. Nu gör jag inte så överdrivet mycket. Ska nog ställa mig och diska så de blir gjort. Eller så sover jag ett tag och diskar sen.

Varför finns de inga lediga lägenheter här till mig!?

Lite ångest...

Satt just och kollade på lite bilder från förra sommaren, och först nu inser jag hur mycket jag verkligen har gått upp i vikt. Men det spelar ingen roll, jag trivs fortfarande med mig själv, och det är väl huvudsaken? :)
Igår när jag och Jonas satt och kollade tv så var jag och hämtade in nå chips, då sa han något väldigt sant " Inte konstigt man sväller så mycket " Nej de är de faktiskt inte. Vi äter ju inte precis nyttigt. Antingen så är det chips eller godis, och väldigt ofta snabbmat, sen rör vi ju inte heller på oss allt för mycket. Då kom jag fram till att vi borde prova en månad utan godis, dricka, snabbmat och såna onyttigheter och börjar promenera varje kväll. Tror man kommer se gode fort att de händer nått. Så vi kör igång med de på måndag och jag längtar redan. :)

Nu ska jag väl bara vänta på att klockan ska bli 14:30 så jag får börja tvätta, och vänta på att Anna ska höra av sig :) Får försöka fördriva tiden lite tills dess :)


Älskar dig, Jonas! <3

Äntligen!

Ja de tog ju faktiskt ett tag innan Rapunzel ville skicka mitt hår, men idag fick jag leveransbekräftelse.
Fick ju nämligen väldigt dålig kvalité på håret jag fick först så då var de bara att reklamera skiten, och hoppas på att de nya är bättre :) Men skulle det mot förmodan vara i samma skick som de förra så skickar jag tillbaka alla grejer. Dom kan ju då fet glömma att jag ska betala för de!

Har iallafall varit på skolan idag, och håller på att göra de sista i svenska och engelska. Så förhoppningsvis på Torsdag blir jag helt klar med engelskan :) Känns väldigt lovande. Var ut med Anna en sväng och snurrade och pratade så nu sitter jag och väntar på att hon ska höra av sig igen :)

Vet att jag är svin dålig på att uppdatera men ska försöka bli bättre ;)

Älskar dig, Jonas! <3<3

Tomt i skallen

Happ, även jag, som i stort sett alla andra hade tänkt börja använda blogg.se igen. Men fråga mig inte varför.
Sitter med Stina nu och gör absolut ingenting. Ska nog slänga på mig ett ansikte så hon inte blir så rädd och springer iväg :) Sen blir de ut på samhället och kolla runt lite grann.

Älskar dig, Jonas! <3