ZOMBIE!!!

Igår fyllde hjärtat hela 24år. Gjorde en smörgåstårta till han (som för övrigt vart svin god) och en vanlig tårta.
Hade besök av Thooby och Johanna, sen kom Bxl också. Såg nå avsnitt av OZ innan vi kröp isäng.

Fick utskrivet nya mediciner när jag var till Pite sist, men vilket skit. Prövade en tablett kvällen innan och jag tyckte inte att de hjälpte speciellt mycket, så jag tänkte testa ta två till nästa natt och de kommer jag aldrig göra igen. När jag väl hade somnat så vaknade jag lika fort och var helt knäckt! Kunde knappt gå eller prata. Vinglade bara när jag skulle försöka ta mig nånstans. Dessutom så hade jag som krypningar i hela kroppen och kände min allmänt kass.
NEVER AGAIN!

Nu ska jag väl slänga i min nå lunch och kanske ta en promenad med pigan i fin vädret.

Älskar dig, Jonas! <3

Jag vill höra..

Jag känner mig alldeles stum och förlamad.


You ain't nothing but trash

Sitter hos mamma efter en väldigt lång, men bra dag :) Ska väl försöka gå och sova snart så man kanske blir som folk. Annars får jag väl gå till mommo och ta mig en natt kaffe eller liknande :)
Hade som varit fint om man kunde somna då man är trött istället för att behöva ligga där i flera timmar svin trött men kan inte somna.

Snart äre ju fredag och då äre väl tänkt att jag ska fara hem. Känns ändå som att jag har varit här svin kort tid och skulle vela stanna några dagar till,  fast jag saknar ju mitt hjärta, och han vill man inte vara utan för länge :)

Älskar dig, Jonas! <3

What's my name?

Tänkte ta och uppdatera lite nu när man har tillgång till internet.
Sitter hemma hos mamma i byn och gör inte allt för mycket. Kom hit idag, och blir att stanna här till söndag.
Förhoppningsvis kommer mitt hjärta på onsdag kväll <3 Tills dess får man roa sig själv.

Imorgon blir det iallafall att fara ut och äta lunch med kicki, snacka lite skit och avsluta med ett gäng kaffepannor :) Sen ska jag väl försöka hinna förbi patrik och tina en sväng också. Ska även till Chrisse och spela xbox med dane-pane. :)

Nu ska jag nog gå och trycka nått i ansiktet, slänga på ett nylle och kanske göra nått åt håret. Skulle även ha försökt sova några timmar, men känner jag mig rätt läre ju inte bli nått. Kanske lika att vaka så man kan börja sova som folk igen.

Älskar dig, Jonas! <3